Tips voor vrouwen vrijgezellendag

Koe schilderen vrijgezellenfeest

Koe schilderen vrijgezellenfeest

Het vrolijke resultaat van de workshop koe schilderen voor een vrijgezellenfeest in Breukelen!

Geschreven door: Lucie Beck

Vrijgezellenfeest voor vrouwen organiseren

Gaat een van je beste vriendinnen trouwen en heb jij de taak om het vrijgezellenfeest te organiseren?

Bij deze wat tips and tricks om deze dag zo gezellig en geslaagd mogelijk te maken, voor de bruid in spe en alle vriendinnen! Er worden verschillende ideeën aangereikt om je zo een beetje op weg te helpen.

1. Het is handig om het vrijgezellenfeest samen met iemand anders te organiseren, dan kan je de taken verdelen en hoef je niet alles alleen te doen.

2. Maak een lijst met de vriendinnen van de vrijgezel, wie zou zij graag allemaal op haar bachelor party willen hebben? Verzamel alle e-mail adressen en telefoonnummers.

3. Probeer een datum te vinden op bijvoorbeeld datumprikker.nl

4. Welk budget willen jullie besteden? Kijk of het voor ieder haalbaar is voor iedereen.

5. Het is leuk om herkenbaar te zijn door middel van dezelfde kleding bijvoorbeeld iedereen in het roze of met een bloem in het haar. Waar houd de bruid in spe van? Het is leuk om daarbij aan te sluiten.

6. Een leuke activiteit voor een vrijgezellendag is een workshop volgen. Je doet gezamenlijk een activiteit en je kan gelijk een tastbaar product mee naar huis nemen.
Bij Galerie Lucie zijn creatieve en culinaire workshops te vinden voor een onvergetelijke middag.
Hou uiteraard rekening met de bruid, wat vind zij leuk om te doen?

7. Heb je weinig budget voor een vrijgezellendag? Neem dan zelf drankjes en eten mee, dit scheelt aanzienlijk in de kosten.

8. Is de vrijgezel zwanger en wat sneller moe? Probeer dan het vrijgezellenfeest overdag in te plannen met bijvoorbeeld een high tea.
Een high tea is vaak te reserveren in een restaurant/brasserie. Een high tea bestaat uit zoete en hartige hapjes, koekjes en chocolade en veel thee!

9. Een ander leuk idee voor de vrijgezellendag is dat ieder een klein cadeautje meeneemt voor de vrijgezel. Iets waarvoor de vriendschap staat of waaraan je moet denken..

10. Zorg ervoor dat iemand foto’s maakt op de vrijgezellendag. Later kan je hier een boek van maken voor de vrijgezel, een leuk aandenken aan de gezellige dag!