t-shirt

DIY! Met een oud t-shirt kun je van alles…

DIY! Met een oud t-shirt kun je van alles…

Tijdens de workshops van Galerie Lucie gaan de deelnemers creatief aan de slag, of het nu om een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiefeest gaat.
Wist je trouwens dat je sommige van de artikelen die te maken zijn tijdens een workshop, ook zelf in elkaar kunt knutselen? Hierbij kun je bijvoorbeeld gebruik maken van oude kleding, het recyclen en hergebruiken van oude spullen krijgt niets voor niets steeds meer aandacht.
Van oude kleding waar je op uit gekeken bent kun je gemakkelijk iets maken dat je wel weer draagt of op een andere manier gebruikt.

Om je wat inspiratie te geven, vind je hieronder 5 inspirerende DIY-ideeën met wat oude shirts op het gebied van mode en wonen. Met deze tips voor DIY-artikelen van oude shirts heb je echt weer wat nieuws en is het ook nog eens uniek! Bekijk voor nog meer inspiratie de zeer uitgebreide DIY- t-shirt guide van Digitransfer met links naar tutorials.

Foto: sincerelykinsey.com

Boodschappentas van een oud t-shirt

Boodschappentas van een oud t-shirt

Het is je waarschijnlijk ook wel bekend dat winkels tegenwoordig bij aankopen geen gratis plastic tasjes meer mogen geven. Om ook te voorkomen dat je thuis elke keer weer eindigt met een grote berg met plastic kun je van een oud t-shirt ook gewoon je eigen tasje maken.

Foto: deliacreates.com