cadeaus

DIY: Hoe pak je cadeaus in?

DIY: Hoe pak je cadeaus in?

Met de Kerst geven we met de familie elk jaar cadeaus, deze leggen we dan onder de kerstboom. Hierbij wat tips hoe je kerst cadeaus op een originele manier kunt inpakken.
Het rood witte kaftpapier met stippen aan de binnenkant, komt van de Ikea. Het zwart papier met witte sterren heb ik bij de drogist gekocht. Ik moet wel melden dat het papier van de Ikea van mooiere en betere kwaliteit is, werkt veel beter met inpakken.
Verzamel mooie accessoires die je aan het cadeau kunt hangen en plakken. Denk aan doliy's (van die witte kanten papiertjes die je onder de taart legt), labels, linten, lolly's, houten en gekke kerst spulletjes.
Neem de tijd om even in te pakken, dan blijft het leuk en heb je er nog plezier in ook.

Geschreven door: Lucie Beck

Gift wrapping

Gift wrapping

Ik ben dol op die kleine paddenstoeltjes die je in kerst stukjes gebruikt. Elke jaar koop ik weer wat pakjes, ik kan ze gewoonweg niet laten liggen;-)
Op een cadeau staat dit ook gezellig, zoals hier op het zwarte cadeau met witte sterren.

Geschreven door: Lucie Beck

Inpakken met kaftpapier

Inpakken met kaftpapier

Dit cadeau heb ik ingepakt met bruin kaftpapier. Juist door de eenvoudige kleur kun je het cadeau opfleuren met mooie accessoires. Hier heb ik een doily gebruikt, daarbovenop een kerst lolly (Xenos) en mooi wit lint. Aan het witte lint heb ik een label gehangen.

Geschreven door: Lucie Beck

Cadeaus inpakken met doily

Cadeaus inpakken met doily

Bij dit langwerpige cadeau heb ik zwart inpak papier gebruikt met witte sterren. Daaromheen een doily gevouwen, bevestigd met een plakbandje aan de achterkant. Daarop een rood witte lolly met mooi zwart lint erop. Het is mooi als je dezelfde kleuren laat terugkomen.
Op de doily kun je de naam van ontvanger schrijven.

Geschreven door: Lucie Beck

Cadeau inpakken met labels van klei

Cadeau inpakken met labels van klei

Dit cadeau is ingepakt met papier met polkadots. Een doily heb ik dubbel gevouwen en met een plakbandje dubbelzijdig opgeplakt. Daaroverheen een lollie en een rood lint. Aan het rode lint heb ik een label van klei, in de vorm van een ster, bevestigd. Hoe maak je deze labels van klei? Lees het terug in deze DIY.

Geschreven door: Lucie Beck.