Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

 1. Het reserveren van een workshop houdt in dat u de toepasselijkheid van onze algemene voorwaarden aanvaardt.
 2. De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro's, inclusief BTW voor particulieren voor bedrijven en inclusief eventuele belastingen of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen.
 3. Galerie Lucie behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.
 4. Vanaf 1 oktober 2012 wijzigen de prijzen ivm met de BTW verhoging van 19% naar 21%.
 5. De prijzen van het produkt, zoals vermeld op de website, zijn voor Galerie Lucie bindend voor de op dat moment door de klant verstrekte opdracht.
 6. Alle onderdelen en foto's zijn onderhevig aan onze copyright richtlijnen.
 7. Workshops: Er kan een optie worden genomen voor een workshop op een dag. Deze offerte is enkele dagen van kracht, afhankelijk van de workshop datum.
 8. Als u met minder personen komt dan opgegeven, wordt dat bedrag niet in mindering gebracht. Dit i.v.m. met inkoop van materiaalkosten en reserveringskosten.
 9. De workshops op de verschillende locaties of op locatie zijn te volgen vanaf minimaal 10 personen (behalve Rotterdam, deze zijn vanaf minimaal 15 personen te volgen). Kan ook met minder maar dan betaald u iets meer. (Bijv. Totaal bedrag van 10 personen gedeeld door aantal personen.)
 10. Bij de workshops in Breda, Zandvoort, Maarssen en Amsterdam zitten koffie, thee en frisdrank bij de prijs inbegrepen. In het arrangement zitten 2 drankjes per klant.
  Uiteraard kan men meer of alcoholische dranken bestellen, dit is voor eigen rekening.
 11. Bij de workshops in Amersfoort, Utrecht (behalve Malie hotel) Breukelen, Delft, Den Bosch, Haarlem, Rotterdam en Den Haag zitten koffie en thee bij de prijs inbegrepen.
 12. Als u met meerdere personen komt dan opgegeven, dient men dit schriftelijk via de mail te bevestigen.
 13. Een wederzijdse schriftelijke bevestiging per mail voor een workshop is bindend, voor zowel Galerie Lucie als de opdrachtgever.
 14. Betaling:
  Het bedrag van de workshop dient uiterlijk 1 week voor de aanvang van de workshop betaald te zijn, door overschrijving op onze bankrekening tenzij anders overeengekomen.
 15. Annuleringstermijnen bij workshops en DIY pakket:
  Bij annulering meer dan 1 maand van tevoren: 75 excl btw.
  Bij annulering 1 maand van tevoren: 50% van het gehele boekingsbedrag.
  Indien je binnen 14 dagen voor aanvang van de geplande datum annuleert: 100% van het gehele boekingsbedrag.
  Bij afzegging op de dag zelf berekenen wij het gehele boekingsbedrag.
 16. Workshop op locatie:
  Op locatie zorgt de klant voor de tafels, stoelen, aanwezigheid van toilet en water en wordt er zelf voor koffie en thee gezorgd. Er komen geen extra reiskosten bij, behalve als de reistijd meer dan een uur bedraagt. Dan worden er kilometerkosten in rekening gebracht: 0,19 cent per kilometer heen en terug.
 17. Komt de klant te laat op een workshop dan wordt de officiële eindtijd, zoals afgesproken, aangehouden.
 18. Komt de klant niet opdagen op een workshop dan is er geen recht op geld terug.
 19. Galerie Lucie is onderdeel van het bedrijf Artpub.nl
 20. Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze Voorwaarden van toepassing zijn, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland.
 21. Galerie Lucie zal de door u verstrekte gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk behandelen. Wij zullen de gegevens niet doorgeven aan derden. Bij het plaatsen van een workshop hebben wij uw naam en adres nodig om de factuur te kunnen opmaken. Voor statistische doeleinden worden bezoekersstatistieken van de site bijgehouden. Deze informatie is echter algemeen van aard en valt niet te herleiden tot de individuele bezoeker.